Szervizpartnerünk a MyActionCam Magyarország Kft., mely a DJI hivatalos magyarországi szakszerviz-szolgáltatását nyújtja.

Szervizszolgáltatásunk fő profilja DJI drónok, gimbalok és GoPro kamerák szerviz-igényének ellátása. Számos sérülést és meghibásodást szervizpartnerünk jóvoltából gyorsan és megbízhatóan javítunk, eredeti alkatrészekkel, a legtöbb javítás esetében garanciával.

Garanciális és garancián túli szerviz ügyintézés során rövid javítási határidőkre és kifogástalanul elvégzett javításra törekszünk. Számos további márka termékeire is vállalunk garanciaidőn túli javítást.

A garancián túli hibás készülék javításának munkamenete:

 1. Egyeztetjük Veled a hibát telefonon, e-mailben, vagy az online hibabejelentőn
 2. Átvesszük Tőled a készüléket a bemutatótermünkben. Cím: 9022 Győr, Czuczor Gergely utca 4.
 3. Gondosan becsomagoljuk, majd továbbítjuk a készüléket a szakszervizbe (szállítás: 2 500 Ft)
 4. Bevizsgálást követően árajánlatot állítunk ki a felmerülő költségekről
 5. Eldöntheted, hogy kéred-e a javítást, vagy nem:
  a. A javítás megrendelése esetén a bevizsgálás díját elengedjük, csupán a javítási díjat és a kétszeri szállítási költséget kell fizetned. 80 000 Ft feletti javítási díj esetén a teljes javítási költség 50%-át kérjük előlegként kifizetni.
  b. Amennyiben úgy döntesz, hogy nem kéred a javítást, a bevizsgálás díját (9 900 Ft) és a kétszeri szállítási költséget (2 x 2 500 Ft) kell fizetned.
 6. A javítás elkészültével megkíséreljük visszajuttatni Hozzád a készüléket. 3 alkalommal értesítünk az átvétel lehetőségéről a megadott elérhetőségen. Amennyiben az utolsó kiértesítéstől számított 3 hónapon belül nem veszed át a készüléket, a törvény biztosította kereteken belül saját belátásunk szerint hasznosítjuk azt. A végösszeget a készülék átvételekor kérjük kiegyenlíteni készpénzben, bankkártyás fizetéssel, vagy előre utalással.

A garanciális szerviz esetén minden költséget (javítás, szállítás) a gyártó fedez. Mindössze annyi a teendőd, hogy felveszed velünk a kapcsolatot. (A garanciális kérdések elbírálásánál minden esetben a németországi regionális DJI szerviz szakvéleménye az irányadó.)

Online hibabejelentő

  Termék gyártója*

  Hiba jellege

  A javítási feltételek elfogadása*

  Adatkezelés*

  * kötelezően kitöltendő