DJI FPV Combo

559 600 Ft

Készleten

Cikkszám: DK1546 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

DJI FPV – A repülés újraértelmezve

DJI FPV drón DJI FPV Goggles V2 videószemüveggel és a DJI FPV Remote Controller 2 távirányítóval. A fejlett repülési módok izgalmas és magával ragadó repülési élményt biztosítanak. Akár 140 km/h sebességgel is repülhetsz miközben akár 4K/60fps felvételeket készíthetsz.

Repülj eddig lehetetlennek tűnő módokon! Soha nem vesztettük el szenvedélyünket a repülés iránt, és a DJI FPV-vel ezek a szenvedélyek valósággá változtatták a képzeletet. Ezzel a magával ragadó és intuitív repülő eszközzel kitolhatod a repülés határait!

Az FPV még soha nem nézett ki ilyen jól
Karcsú és aerodinamikus, a DJI FPV erőteljes meghajtásával, akkumulátor-élettartamával és szélállóságával a rendszer pont annyira teljesítőképes, mint amennyire lenyűgöző látványt nyújt!

A DJI FPV több szempontból is kiemelkedő. Első LED-ekkel és testre szabható színű repülőgép-karfényekkel a DJI FPV lehetővé teszi a pilóták számára, hogy repülőgépeiket olyan egyedivé tegyék, mint amilyenek ők maguk.

Tökéletesen magával ragadó, páratlan vezérlés
Merülj el a DJI FPV Goggles V2 [1] szemüveg és DJI FPV szuperszéles 150°-os látószöge [2] nyújtotta repülési élményben! A másodpercenként 120 képkockás HD jelátvitel rendkívül sima, valós idejű képet nyújt a repülésről.

Attól függően, hogy sokat próbált FPV pilóta esetleg teljesen kezdő vagy, a DJI FPV három intuitív repülési módot kínál, amelyek segítségével bárki magabiztosan repülhet már akár az első naptól kezdve is:

  • S mód: Éld át az FPV-felvételek lélegzetelállító manővereit az S módban. Ez a hibrid repülési mód ötvözi a kézi repülés szabadságát a korábbi DJI drónok egyszerűsített vezérlésével.
  • N mód: Ideális az új felhasználók számára. Az N mód magával ragadó repülést kínál hagyományos drón repülési vezérléssel, valamint a DJI biztonsági funkcióival, mint például az akadályérzékeléssel. [3]
  • M mód: Repülj M módban a teljes, korlátlan irányítás és a teljes FPV repülési élményért. A testre szabható beállításokkal semmi máshoz nem hasonlatosan élvezheted a repülést és a felvételeket. [4]

DJI Motion Controller
Emeld új magasságokba a repülés élményét az új DJI Motion Controller-rel. Ez a kompakt és intuitív eszköz lehetővé teszi a repülőgép irányítását a kézmozdulataid segítségével. Ez nem csak egy FPV-újítás. Ez egy teljesen új repülési mód.

Vészfék és lebegés
Még a tapasztalt pilóták számára is félelmetes lehet a teljesen manuális repülés. Éppen ezért a DJI FPV-be beépítésre került egy vészfékezés és lebegtetés funkció. Repülj bármelyik módban, bármilyen sebességgel, egy gombnyomás és a drón néhány másodpercen belül stabilan megáll és egyhelyben lebeg.

Speciális biztonsági funkciók
A DJI FPV-be egy kiegészítő alsó lámpa, Smart Return to Home (RTH), alacsony akkumulátorszint eseti RTH, valamint előre és lefelé pásztázó akadályérzékelés került beépítésre a biztonságos repülés érdekében, még nagy sebesség mellett is.

Az erőteljes meghajtás és a 150°-os szuper széles FOV kombinációja páratlan nézőpontot eredményeznek. A 4x lassítás, a RockSteady stabilizálás és a torzításkorrekció még simább, drámaibb eredményeket nyújtanak a pilótáknak.

Lehetetlen felvételek
A DJI FPV 120Mbps-os 4K felbontású, 60 képkocka / másodperc sebességű videókat képes rögzíteni minden részletet megörökítve, hogy a felvétel ugyan olyan lélegzetelállító legyen, mint amilyen maga a repülés volt.

RockSteady képstabilizáció
Nem számít milyen nyaktörő mutatványokba mész bele, hála a RockSteady elektronikus képstabilizációnak a felvételeid soha nem lesznek darabosak.
*A nagyobb videófeldolgozási szabadság érdekében a h.264 és h.265 kodekek egyaránt támogatottak. [5]

Ismerkedj meg az O3-mal
A DJI O3 (OcuSync 3.0) adatátviteli rendszert úgy alakították ki, hogy megfeleljen a DJI FPV egyedi igényeinek. Élvezd a kristálytiszta, valós idejű videójelátvitelt akár 10 km-es távolságból [6] is.

Automatikus frekvenciaváltás a legjobb jelminőségért
A legjobb jelminőség érdekében a DJI FPV automatikusan képes váltani a 2.4GHz-es és 5GHz-es frekvenciasávok között, ahol 50Mbps [7] mértékű videóátvitelre képes. A repülőgép három adó és négy vételi antennája gondoskodik a mindig stabil és megbízható videójelről.
*A drón jelvesztés esetén azonnal átvált Smart RTH módba.

Elkötelezetten a biztonságért
A DJI FPV további biztonságot nyújt a felhasználóknak a beépített ADS-B, a légijármű helyzetét automatikusan lesugárzó rendszerrel. Ennek segítségével a Goggles V2 szemüvegen azonnal megjelenik egy figyelmeztetés, ha a térségben pilóta irányította légijármű tartózkodik, hogy Te még időben el tudd kerülni ezeket. [1]

Könnyen cserélhető részegységek
A drón kamerája, talpai és borítása moduláris felépítésűek, így könnyen javíthatók és cserélhetők. A DJI FPV-re ugyanakkor köthető DJI Care Refresh biztosítás is, amely több káresemény bekövetkeztekor is megfelelő segítséget nyújt a gép vagy részegységeinek cseréjét illetőleg. [8]

DJI Virtual Flight App [9]
A DJI Virtual Flight App segítségével valós körülményeket szimulálva gyakorolhatod a repülést, mielőtt nekivágnál élesben is az FPV-zésnek! Egyszerűen csatlakoztasd a DJI FPV Goggles V2 szemüveget és a távvezérlőt, s már neki is vághatsz elsajátítani a műfaj minden ismert trükkjét egy teljesen biztonságos környezetben.

Oszd meg az élményt Közönség Módban
A DJI FPV egyik újítása a Közönség Mód. Állíts egy másik DJI FPV Goggles V2 szemüveget a drónod frekvenciájára és máris megoszthatod utasoddal az élményeket.

Készen áll a repülésre, ahogyan Te is
Felejtsd el a bonyolult kábelkötögetést és összeszerelést. A DJI FPV Combo mindent tartalmaz amire szükséged lehet: összeszerelt állapotban, készen a repülésre, egy dobozban. Kapcsold be és aktiváld a drónt, a távvezérlőt és a szemüveget. Kész is vagy – irány a kék ég!

Megjegyzés
1. A repülés előtt ellenőrizd a helyi törvényeket és előírásokat. Győződj meg róla, hogy repüléseket biztonságosan, a helyi törvények és előírások betartása mellett hajthatod végre.
2. A 150° FOV csak 50 vagy 100 képkocka / másodperc sebesség mellett érhető el.
3. Az akadályérzékelés csak akkor érhető el, ha a repülőgép N módban van. Ebben a módban a DJI FPV automatikusan lassít, ha észleli az akadályokat, de nem áll le automatikusan.
4. A repülés biztonságának biztosítása érdekében az M mód használata esetén ajánlott egy másik személy jelenléte a repülési környezet megfigyelésére. Az M mód használatakor a pontosabb vezérlés érdekében állítsd az F1 csavart a bot hátulján (jobb oldalon, ha Mode 1-ben repülsz, bal oldalon, ha Mode 2-ben repülsz), hogy felfüggessze a központosítást.
5. A DJI FPV repülőgép két videó kódolási formátumot támogat, míg a DJI FPV Goggles V2 csak a H.264-et támogatja.
6. FCC-kompatibilis. A méréseket akadálymentes, interferenciamentes környezetben végezték. Mindig tartsd be a helyi szabályokat és előírásokat, és látótávolságon belül repülj drónoddal, hacsak másként nem engedélyezték.
7. A legnagyobb videojelátviteli bitráta 50 Mbps. Nyílt, kültéri környezetben mérve, akadályok és interferencia nélkül.
8. A DJI Care Refresh (DJI FPV) egy olyan szolgáltatás, amely nagyobb nyugalmat biztosít Neked repülés közben. A DJI Care Refresh (DJI FPV) cseregépet biztosít kis többletköltségért. A DJI Care Refresh (2 éves terv) vásárlása esetén a hivatalos, 1 éves biztosítási időszak meghosszabbítását is élvezheted.
9. A DJI Virtual Flight alkalmazás jelenleg csak az iOS eszközöket támogatja.

A csomag tartalma:
1× DJI FPV Goggles V2 videószemüveg
1× DJI FPV Intelligens akkumulátor
1× DJI FPV Goggles akkumulátor
1× DJI FPV AC töltő adapter
1× DJI FPV Drón
1× DJI FPV Remote Controller 2
4× DJI FPV Propeller pár
2× DJI FPV Landoló láb
1× DJI FPV Gimbal Camera
1× DJI FPV Gimbal védő
1× DJI FPV Felső burkolat
2× DJI FPV Irányító kar
4× DJI FPV Goggles Antenna (Dual Band)
1× DJI FPV Goggles tápkábel (USB-C)
1× DJI FPV Goggles szivacs párna
1× DJI FPV Goggles fejpánt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DJI FPV Combo” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük