DJI Mavic Air 2 drón

339 600 Ft

Szintet léptél. Játék indul!

A Mavic Air 2 új szintre emeli a kompakt dizájn és a profi felvételek kombinációját. Az intelligens felvételi módok és kiváló képminőség mindenki számára lehetőséget adnak a filmszerű videók készítésére.

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: DK0257 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Mavic Air 2 drón + AJÁNDÉK Mavic Air 2 ND Filters Set (ND4/8/32)

Szintet léptél. Játék indul!

A Mavic Air 2 új szintre emeli a kompakt dizájn és a profi felvételek kombinációját. Az intelligens felvételi módok és kiváló képminőség mindenki számára lehetőséget adnak a filmszerű videók készítésére. A biztonságosabb, intelligensebb repülés minden korábbinál több lehetőséggel ruház fel, hogy Te csak az alkotásra összpontosíthass!

Lenyűgöző! Egyszerűen!
Készíts erőfeszítés nélkül lélegzetelállító 4K-s légi felvételeket a Mavic Air 2 60 képkocka / másodperc (fps) képességű kamerájával. A D-Cinelike flat színprofillal több képi információt örökíthetsz meg, amely további szabadságot tesz lehetővé az utómunka során. A HEVC (H.265) videókodek nagyobb dinamikatartománnyal, több részletet, képi információt rögzít, miközben kevesebb tárhelyet igényel.

HDR video
A hihetetlen HDR videó titka a nagy teljesítményű Quad Bayer elrendezésű képérzékelő. A képen belül különválasztásra kerülnek a különböző expozíciós szintek a világos és sötét részletek pontos megörökítéséért. A rétegek egymásra helyezve színes, valósághű képet eredményeznek nagyobb dinamikatartománnyal.

Minden a részletekben rejlik
Az 1/2 hüvelykes CMOS-érzékelővel a Mavic Air 2 lenyűgöző 48MP-es fényképeket készít. A három-tengelyes, továbbfejlesztett gimbal, minden körülmény között – szeles időben vagy kiszámíthatatlan környezetben is – tű éles felvételeket eredményez.

A Mavic Air 2 SmartPhoto funkciója a legtökéletesebb felvételekért egy üzemmódba olvasztja a jelenetfelismerést, a HyperLight-ot és a HDR-t. A jelenetfelismerés a kamera különböző beállításait az adott jelenethez igazítja automatikusan és öt kategóriának intelligens felismerését támogatja: naplemente, tiszta égbolt, füves-, hó fedte- és fás tájak.

A HyperLight a gyenge fényviszonyok mellett rögzített képeket optimalizálja, így kevésbé zajos és sokkal élesebb képeket készíthetsz. Jó fényviszonyok mellett a HDR jelentősen növeli a felvételek dinamikáját. Fejlett algoritmusok elemzik az egyes jeleneteket, beállítják az expozíciós értékeket, s egymásra rétegezik a felvételeket, hogy árnyalatokban gazdag, kiváló minőségű képeket kaphass.

A Mavic Air 2  nagy dinamikájú HDR panorámaképeket készít élénk és hihetetlenül pontos színekkel.

Filmszerű felvételek
A FocusTrack csomaggal egyzserűen készíthetsz professzionális minőségű felvételeket. Az intelligens felvételi módok közé tartozik az ActiveTrack 3.0, a Spotlight és a Point of Interest 3.0.

Az akadályokat kikerülő tárgykövetést a DJI ActiveTrack technológiája minden korábbinál simább mozgásokkal oldja meg. A fejlett útvonalfelismeréssel és az alanyok mozgásának gyorsabb és pontosabb becslésével a technológia mindig a kép közepén tartja a témát, még akkor is, ha az épp egy fa mögé bújik el.

Repülj szabadon, míg a kamera folyamatosan a témát veszi Spotlight módban. Csak válaszd ki a felvételed tágyát és a Mavic Air 2 gondoskodik a többiről.

A POI 3.0 további lehetőségekkel bővíti a Mavic Air 2 felvételeinek tárházát: a sík felületek továbbfejlesztett felismerésével a POI 3.0 ott is képben tartja a témát, ahol az előző generáció már elvesztette volna azt. Sőt immár mozgó témákat is képes dinamikusan követni, például embereket, autókat és hajókat.

Készíts különleges felvételeket térről és időről bármilyen komplex utómunka nélkül a Mavic Air 2 egyedülálló, 8K felbontású HyperLapse funkciójával. Válassz a beépített repülési módok közül, add meg a helyszínt és a DJI Fly alkalmazás elintézi a többit.

Készíts mozifilmszerű felvételeket a QuickShots segítségével. Csupán néhány érintés és a Mavic Air 2 megtervezi és le is repüli a bonyolult útvonalat.

Biztonságosabb repülés a lenyűgöző tartalmakért
Élvezd a felfedezés szabadságát és a tiszta előképet: az OcuSync 2.0 jelátvitel a Mavic Air 2 kamerájának 1080p felbontású élő képét közvetíti, maximum 10 km-es hatótávval! A kettős frekvenciájú kommunikáció valós időben, automatikusan vált a legtisztább csatornára a 2,4 / 5,8 GHz-es sávok között. Ez kihívásokkal teli környezetben jelentősen növeli a gép irányíthatóságát, s ezáltal a repülés biztonságát.

A Mavic Air 2  34-perces repülési ideje arra is elég, hogy számos lélegzetelállító, gyors felvételt készíts Sport módban, 68 km/h sebességgel!

A Mavic Air 2 a környezetét három irányban érzékeli: előre, hátra és lefelé. Egy kiegészítő lámpa tovább javítja a terepfelismerést és észlelhetőséget, míg az akadályelkerülés révén elérhető extra biztonság lehetővé teszi a korlátok feszegetését.

Érzékelők:
Előre: optikai érzékelő, pontos 22 méterig
Hátra: optikai érzékelő, pontos 23,6 méterig
Lefelé: optikai + infravörös érzékelők

A kiegészítő lámpa segíti a vizuális pozicionálást, a biztonságos leszállást és észlelést a levegőben. Manuálisan is be- és kikapcsolható.

A Pilot Assistance Systems (APAS) 3.0, azaz pilótasegítő rendszerek fejlett térképezési technológiái még összetett helyzetekben is folyamatos tárgykövetést és megbízható akadályelkerülést biztosítanak. A korábbi generációs APAS-hoz képest jelentősen javult az akadályok elkerülésének képessége és az automatikus útvonaltervezés is.

A DJI Fly alkalmazás minden korábbinál kényelmesebbé teszi a like-mágnes videók elkészítését. A beépített DJI Mimo alkalmazásszerkesztő kézi beállításokat, fejlett funkciókat és intuitív sablonokat biztosít, amelyek segítségével professzionális összeállításokat készíthetsz másodpercek alatt.

A kreativitás kiteljesedése
Az újjátervezett távirányító lenyűgözően hosszú, 240 perces akkumulátor-élettartammal és ergonomikus kialakítással rendelkezik. Az új telefontartóval az okostelefonok gyorsan és egyszerűen rögzíthetők, míg az integrált antennák jelentősen növelik a felhasználói élményt. A Mavic Air 2 két ND szűrőkészletet kínál további kreatív lehetőségek és az expozíció tökéletes beállítása érdekében. Az ND 16/64/256 készlet hasznos erős fényviszonyok mellett a zár sebességének beállításában, míg az ND 4/8/32 készlet élénk, fényes képek felvételét teszi lehetővé még alacsony ISO értékek esetén is.

A csomag tartalma
Mavic Air 2
Mavic Air 2 Fly More Combo
Aircraft – Drón
× 1
× 1
Remote Controller – Távirányító
× 1
× 1
Intelligent Flight Battery – Intelligens akkumulátor
× 1
× 3
Battery Charger – Akkumulátor töltő
× 1
× 1
AC Power Cable – AC töltőkábel
× 1
× 1
Low-Noise Propellers (Pair) – Zajcsökkentett propeller pár
× 3
× 6
RC Cable (USB Type-C Connector) – RC kábel (USB-C csatlakozóval)
× 1
× 1
RC Cable (Lightning Connector) – RC kábel (Lightning csatlakozóval)
× 1
× 1
RC Cable (Standard Micro-USB Connector) – RC kábel (micko-USB csatlakozóval)
× 1
× 1
Gimbal Protector – Gimbalvédő
× 1
× 1
Type-C Cable – Type-C kábel
× 1
× 1
Pair of Spare Control Sticks – Pót kontroller stick pár
× 1
× 1
ND Filters Set (ND16/64/256) – ND filter szett (ND16/64/256)
× 1
Battery Charging Hub – Akkumulátor töltő hub
× 1
Battery to Power Bank Adaptor – Akkumulátort power bankká alakító adapter
× 1
Shoulder Bag – Válltáska
× 1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DJI Mavic Air 2 drón” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük